06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Autorijbewijs snel halen? Begin nu!

Beter en goedkoper vind je niet in Oldambt.

Wij geven rijlessen van 2 blokken van 60 minuten achter elkaar. Zodat je ruim de tijd krijgt om het aangeleerde te oefenen. Na iedere les hebben wij een pauze van minimaal 15 minuten. Zodoende hoef je nooit een andere leerling op te halen of weg te brengen. En worden dus de volle 120 minuten aan autorijles besteed. Ook is het wel prettig dat je altijd les krijgt van dezelfde instructeur.

Wij geven 7 dagen per week auto/motor rijles. Van vroeg in de ochtend, tot laat in de avond!

Hoe kan je auto/motor opleiding er dan uitzien:

1 Autotheorie motortheorie via-itheorie (online oefenen met de stof en examens)
2 Voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen)
3 Verkeersdeelneming (het rijden)

  • Digitale instructie kaart (die je thuis online kunt inzien);
  • Rijlesplanner (online je afspraken inzien, je vorderingen volgen);
  • Een rijopleiding volgens een modern stappenplan (“systematisch werken”);
  • Een goede prijs kwaliteit verhouding (1 rijles is bij ons 60 minuten);
  • Een hoge slaagkans goed opgeleide, gediplomeerde, geduldige, aardige en ervaren instructeurs.

Veilig en zelfstandig deelnemen aan het verkeer

Wij zien het als onze taak om je niet alleen zo snel mogelijk naar je examen en rijbewijs toe te loodsen, maar ook om er voor te zorgen dat je straks vooral veilig en zelfstandig deel kunt nemen aan het hedendaags drukke verkeer. Want bij auto /motor rijschool123volgas staat veiligheid hoog in het vaandel. Je kunt bij ons o.a. rijles aanvragen in de plaatsen Groningen, Winschoten, Hoogezand, Haren, Veendam en andere plaatsen in de buurt. Neem contact op voor alle overige plaatsen in de buurt!

Een kennismakingsles is bij ons gratis

Voor meer informatie kijk op Kennismakingsles of intake. Mocht je er op deze site niet uit komen mail ons gerust en wij helpen je graag  verder. Ons email-adres: 123volgas@gmail.com of bel ons, mobiel en tevens sms  of  whats app  mag ook op nr  06 14409044.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.