06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
 • Motorrijles

  AANBIEDING! Nu, 10 lessen voor €349,-

 • slide-3
 • slide-5
 • volgas

  Motorbeurs Aanbieding Duo motorrijles voor €34,50

5/5

Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.

5/5

klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel

5/5

Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!

5/5

Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!

5/5

Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen

5/5

Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is ‘1-2-3 Volgas’ een dikke aanrader. Klaas, bedankt!

5/5

Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent.
Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;

5/5

Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

123 Volgas | Autorijschool in Groningen

Ben je op zoek naar een van de beste autorijscholen in Groningen? Dan ben je bij 123volgas aan het juiste adres! Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan een rijbewijs te helpen. Hoe sneller jij je rijbewijs hebt, hoe minder geld je uiteindelijk kwijt bent. Wij zijn een rijschool in Groningen met een hoog slagingspercentage. Onze aanpak zorgt ervoor dat leerlingen op een comfortabele manier leren autorijden. Wij vinden het volgen van lessen op eigen tempo namelijk erg belangrijk. Iedereen pikt het autorijden op een andere snelheid op. Daar worden de lessen op aangepast, zodat jij je comfortabel en vetrouwd voelt als je achter het stuur zit.

Dé moderne auto/motor rijschool van Groningen. Flexibel en vertrouwd. Dankzij onze lage overhead kosten zijn wij niet duur!

Autorijschool in Groningen gezocht? Wij halen je op!

Het is belangrijk dat een rijschool bij je in de buurt zit. Dat is alvast geen probleem, want wij komen je in Groningen ophalen. Een rijschool moet daarnaast goed bij je passen, want jij moet er samen met je rijschool voor zorgen dat je je rijbewijs met een goed gevoel haalt. Onnodige lessen wordt niemand blij van, oriënteer je daarom goed op de autorijschool.

Lage tarieven en interessante voordeelpakketten

De voordelen van 123 Volgas:

 • Een laag tarief per uur
 • Profiteren van onze voordeelpakketten
 • Gratis proefles
 • Intakeles om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt
 • Flexibel en vertrouwd
 • Ook ’s avonds mogelijk
 • Ook zaterdags mogelijk

Rijschool te Groningen met een hoog slagingspercentage

Natuurlijk wil jij niet te veel betalen voor je rijlessen. Ook zit je er niet op te wachten om meerdere malen examen af te leggen. Dat rijbewijs wil je gewoon in één keer binnenslepen. Als je daarom op zoek bent naar een rijschool in Groningen met een hoog slagingspercentage zit je goed bij 123 Volgas. Instructeur Klaas Veldman levert een flinke bijdrage aan het slagingspercentage van maar liefst 75% in Groningen.

Rijschool in omgeving Groningen

Als autorijschool is 123 Volgas niet alleen in Groningen actief, maar ook in andere gemeenten in de buurt. Hieronder vallen onder meer de volgende gemeenten: Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde en Winschoten.

Je kan op eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat.

Gratis proefles proberen bij onze autorijschool in Groningen?

Wil je een intakeles bij onze autorijschool in Groningen proberen om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Groningen jou bevalt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 1440 9044 en middels het online contactformulier.

Wil je je gelijk aanmelden voor rijlessen? Klik dan op de volgende link: inschrijven.

Autorijschool Groningen

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis ProeflesDirect inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.
Neem contact op
06-144 090 44
Whatsapp ons
Gratis proefles