06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Motorrijles in Groningen volgen? Begin nu bij 123 Volgas!

Je hebt altijd al gedroomd van het rijden op een motor. Daarom wil je beginnen met motorrijden en het behalen van je motorrijbewijs. Maar welke rijschool kies je? En bij welke rijschool begin jij met je eerste motorrijles in Groningen? Vind je het bijvoorbeeld prettig als je wordt gevolgd op een motorfiets? Of hoe kan een instructeur die jou volgt in een auto iets voor je doen? Daarnaast kun je bijvoorbeeld bekijken hoe het materiaal van de rijschool eruit ziet en of er kleding en dergelijke aanwezig is. Ook is het erg prettig als je altijd les krijgt van dezelfde instructeur. Wil je bijvoorbeeld een spoedcursus motorrijbewijs volgen in Groningen of Winschoten? Of wil je graag een gratis proefles motorrijles in Groningen om te kijken of dit iets voor jou is?

Jouw motorrijles in Groningen volgen bij 123 Volgas

Wij zijn 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur geopend voor zowel autorijles als motorrijles. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond kun jij gebruik maken van onze diensten! Wij geven motorrijles van 2 blokken van 60 minuten achter elkaar, zodat je ruim de tijd krijgt om het aangeleerde te oefenen. Na iedere les hebben wij een pauze van minimaal 15 minuten. Zodoende hoef je nooit om te kleden in je eigen les tijd. Dus de volle 120 minuten worden besteed aan jouw motorrijles in Groningen. Voordat je het motorrijbewijs in ontvangst kunt nemen, moet je in totaal 3 examens afleggen. Dit zijn twee praktijkexamens en 1 theorie-examen. Als één van de weinigen motorrijles-aanbieders in Groningen geven wij ook een theoriecursus, speciaal gericht op het theorie-examen categorie A.

Je wilt gaan motorrijden. Maar waarom? Hieronder een aantal redenen op een rij:

 • Een heerlijk gevoel van vrijheid;
 • Rustgevend en stressverlagend;
 • Geen of weinig last van files;
 • Geen parkeermeters bij te vullen;
 • Vrijwel altijd een parkeerplaats;
 • Grote saamhorigheid tussen motorrijders onderling

Je wilt een motorrijles in Groningen volgen, maar twijfelt. Waarom?

 • Duur? Je kan het motorrijden net zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt, maar bespaar nooit op je veiligheid.
 • Misschien is het niet leuk? Geloof mij maar. Motorrijden is een virus waar je nooit meer vanaf komt.
 • Onveilig? Het is minder veilig dan een auto: als er met je motorfiets wat gebeurt, ben je zelf ook vaak beschadigd.

Maar hoe komt dit?

Onderzoek toont aan dat een ongeval in veel gevallen door roekeloos rijden of de grenzen te ver verleggen komt. Het is daarom belangrijk om niet te snel (door drukke straten) te rijden en alert te zijn op het voorkomen van ongelukken. Daarnaast rijden er helaas redelijk wat mensen op de weg die niet opletten, onverwachte bewegingen maken of niet veilig rijden bij de desbetreffende verkeerssituatie. Het is goed om hier rekening mee te houden, en andere weggebruikers in de gaten te blijven houden, zodat je zelf niet de dupe bent van hun ‘rijkunsten’.

Ons advies is:

Rij nooit sneller dan dat je beschermengel kan vliegen!

Hoe kan je motorrijles in Groningen er uitzien:

 • 1 Motortheorie via I-theorie (online oefenen met de stof en examens)
 • 2 Voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen)
 • 3 Verkeersdeelneming (het rijden)
 • Digitale instructiekaart (die je thuis online kunt inzien)
 • Rijlesplanner (online je afspraken inzien én je vorderingen volgen)
 • Een rijopleiding volgens een modern stappenplan (‘systematisch werken’)
 • Een goede prijs-kwaliteitverhouding (1 rijles is bij ons 60 minuten)
 • Een hoge slaagkans én goed opgeleide, gediplomeerde, geduldige, aardige en ervaren instructeurs

Wil je een motorrijles boeken in Groningen?

Wij zien het als onze taak om je niet alleen zo snel mogelijk naar je examen en rijbewijs toe te loodsen, maar ook om ervoor te zorgen dat je straks vooral veilig en zelfstandig deel kunt nemen aan het hedendaagse drukke verkeer. Want een motorrijles bij 123 Volgas in Groningen staat veiligheid hoog in het vaandel. Wil je jouw motorrijbewijs halen? Bekijk de tarieven, schrijf je direct in of vraag een gratis proefles aan!

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.