06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Je rijbewijs halen in Groningen?

Wil jij je rijbewijs in Groningen halen? En ben je daarom op zoek naar een rijschool in Groningen waar je snel én goedkoop rijlessen kunt volgen? Of ben je op zoek naar een rijschool waar je in een spoedcursus je rijbewijs kunt halen in Groningen? Dan ben je bij 123 Volgas aan het juiste adres! Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar én snel aan je rijbewijs te helpen. Hoe sneller jij je rijbewijs hebt, hoe minder geld je uiteindelijk kwijt bent. Wij werken in heel Groningen en halen je graag thuis op. Ben je op zoek naar de beste rijschool om je rijbewijs te halen in Groningen? Bekijk dan de mogelijkheden bij rijschool 123 Volgas in Groningen en vraag gerust een gratis en geheel vrijblijvende proefles aan!

Rijbewijs in Groningen halen?

Je wilt graag je rijbewijs zo snel mogelijk en met zo min mogelijk kosten halen, daarom ben je op zoek naar de beste rijschool van Groningen. Maar hoe weet je nu of een rijschool ook echt goed is en het behalen van je rijbewijs voorop stelt? Ten eerste is het belangrijk dat een rijschool bij je in de buurt zit. Op deze manier kun je makkelijk je rijlessen inplannen en hoe je niet te reizen voordat je met je lessen kan beginnen. Dat is alvast geen probleem, want rijschool 123 Volgas is werkzaam in heel Groningen. Daarnaast moet een rijschool goed bij je passen, want jij moet er samen met je rijschool voor zorgen dat je je rijbewijs met een goed en zelfverzekerd gevoel haalt. Onnodig veel lessen, daar wordt niemand blij van. Oriënteer je daarom goed op de rijscholen bij in de buurt. En wat maakt rijschool 123 Volgas zo uniek?

Wij zijn 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur geopend voor zowel autorijles als motorrijles.

Op deze manier is er altijd wel een moment in jouw agenda om je rijlessen in te plannen en kun jij profiteren van onze diensten, en je rijbewijs in Groningen halen hoe jij dat wil. Wij hebben speciaal voor jou de andere voordelen van onze auto/motorrijschool op een rijtje gezet:

  • Een laag tarief per uur;
  • Profteren van onze voordeel rijlespakketten in Groningen
  • Gratis proefles
  • Intakeles om te bepalen hoeveel lessen je nodig zult hebben;
  • Flexibel en vertrouwd;
  • De mogelijkheid om zowel ’s avonds als op zaterdag te lessen

Ja, ik wil mijn rijbewijs in Groningen halen!

Wordt het tijd om je rijbewijs te halen en wil jij je rijbewijs in Groningen halen? Word jij enthousiast van rijschool 123 Volgas en wil jij in de praktijk ervaren hoe onze rijlessen er uit zien? Schrijf je dan direct in en beging vandaag nog met het behalen van je rijbewijs! Wil je weten hoeveel geld je ongeveer kwijt bent met het halen van je rijbewijs? Bekijk dan gerust onze tarieven om een inschatting te maken. Wil je een intakeles om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Groningen jou bevalt? Neem dan gerust contact met ons op!

Rijbewijs Groningen

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.