06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Je rijbewijs halen in Groningen met 123 Volgas

Ben jij woonachtig in de omgeving van Groningen? Zoek je naar een fijne en goedkope rijschool bij jou in de buurt? Auto- en motorrijschool 123 Volgas helpt jou graag met het halen van je rijbewijs. Omdat wij lage overheadkosten hebben kun je via ons tegen aantrekkelijke tarieven de lessen volgen. Zo kost een losse les €39,50. Of kies voor een van onze rijlespakketten om van interessante kortingen te profiteren. Deze pakketten zijn inclusief theorie opleiding en de kosten van het praktijk examen.

Dé moderne auto/motor rijschool van Groningen. Flexibel en vertrouwd. Dankzij onze lage overhead kosten zijn wij niet duur!

123 Volgas verzorgt rijlessen in diverse gemeentes in Groningen, waaronder Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde en Winschoten.

Probeer een gratis proefles voor auto rijles te Groningen!

Meld je gerust aan voor een gratis proefles als je wilt kijken of 123 Volgas iets voor je is. Deze proefles kost je niets en verplicht je tot niets. De rijinstructeur maakt tevens een inschatting van de hoeveelheid lessen die je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Meer weten? Neem dan telefonisch contact op via 06 144 090 44.

Comfortabel en op eigen tempo rijles volgen

123 Volgas vindt het belangrijk dat jij op je eigen tempo je rijbewijs kunt halen. Niemand is namelijk hetzelfde. Waar de een misschien 25 lessen nodig heeft, kan dat voor iemand anders het dubbele zijn. Waar het volgens ons om gaat is dat jij op een comfortabele en vertrouwde manier achter het stuur zit. Zo pak jij het autorijden op in een tempo waar jij je prettig bij voelt. De rijlessen worden bij 123 Volgas verzorgd door rijinstructeur Klaas Veldman. Als instructeur is hij erg geduldig en beschikt hij over veel ervaring.

  • Op eigen tempo de lesstof door;
  • Hoog slagingspercentage: maar liefst 75% in Groningen;
  • Geduldige instructeur met veel ervaring;
  • Gratis proefles;
  • Aantrekkelijke rijlespakketten;
  • Lage overheadkosten en dus scherpe prijzen;
  • 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur geopend;
  • Liever ’s avonds of op zaterdag rijlessen? Ook dat is mogelijk!

Haast? Haal met een spoedcursus je rijbewijs

Kun jij echt niet wachten met het halen van je rijbewijs? Of is er een andere reden dat er spoed bij is? Dan kun je met een spoedcursus je rijbewijs halen. Waar we normaal rijlessen geven in blokken van 2 uur, verdubbelen we dit tijdens de spoedcursus. Hierdoor vlieg je door de stof en heb je het autorijden binnen no-time onder de knie.

Leer motor rijden met onze motorrijschool

Als jij meer van het motor rijden dan het auto rijden bent kun je ook bij 123 Volgas terecht. Wij zijn namelijk niet alleen een autorijschool, maar ook een motorrijschool in de provincie Groningen. De motorrijlessen worden door rijinstructeur Klaas Veldman gegeven in omgeving Leek. De lessen bestaan uit het leren van het theoretisch kader, het beheersen van het voertuig en het deelnemen aan het verkeer.

Je kan op eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat.

Goedkoop je rijbewijs halen

Als je een rijschool in Groningen inschakelt voor het halen van je rijbewijs kan het spannend zijn om te zien wie je rijinstructeur is. Meld je daarom aan voor gratis proefles auto rijden bij 123 Volgas! Je maakt kennis met Klaas Veldman en kunt kijken of onze rijschool bij jou past. Zie je de rijlessen wel zitten? Maak dan een keuze tussen het volgen van losse lessen, of kies voor een van onze aantrekkelijk geprijsde rijlespakketten. Klaas adviseert je hier graag over. Heb je vragen over het halen van je rijbewijs? Neem dan contact op door te bellen naar 06 144 090 44, of vul het online contactformulier in.

Wil je je gelijk aanmelden voor rijlessen? Klik dan op de volgende link: inschrijven.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.