06 1440 9044 06 1440 9044

Rijles in Groningen?

Ben je op zoek naar een rijopleiding op maat? Een rijschool waar jij op je eigen tempo, onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs en tegen een scherp tarief je rijbewijs kunt behalen? Neem dan rijles in Groningen bij 123 Volgas! Wij zien het als onze taak om er voor te zorgen dat jij met een goed gevoel je rijbewijs haalt, zodat je straks veilig en zelfstandig deel kunt nemen aan het verkeer. Met een enthousiast en professioneel team staan wij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor jou klaar. Ontdek direct of 123 Volgas iets voor jou en neem een gratis proefles.

Betaalbare rijlessen in Groningen bij 123 Volgas

Bij 123 Volgas hebben we maar één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan je rijbewijs helpen. Veiligheid staat bij ons te allen tijde voorop. Wanneer je er voor kiest om rijlessen te nemen in Groningen bij 123 Volgas, krijg je een van onze goed opgeleide, geduldige en ervaren rijinstructeurs toegewezen. Deze helpt jou op je eigen tempo door de lesstof heen. Een rijopleiding op maat, dat is wat 123 Volgas jou biedt. Of je nu voor je autorijbewijs, theorie-examen of motorrijbewijs gaat; wij helpen je graag!Werkwijze van 123 Volgas

Hoe gaat het nemen van rijlessen bij 123 Volgas in z’n werk? Onze rijlessen worden gegeven in 2 blokken van 60 minuten, met daartussen een pauze van minimaal een kwartier. Dat betekent dat je nooit iemand naar huis hoeft te brengen en de volle lestijd dus besteed wordt aan het verbeteren van jou rijvaardigheden. Met onze rijlesplanner heb jij altijd en overal inzicht in de vorderingen die je maakt. Het inplannen van lessen gebeurt altijd in overleg met jou. Wist je dat 123 Volgas ook de mogelijkheid biedt om in de ochtend- of avonduren rijles te nemen? Ook op zaterdag rijden is geen probleem! Neem gerust eens contact met ons op en informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden.

Rijles Groningen

Beginnen met rijlessen bij 123 Volgas

Ben je enthousiast geraakt over onze werkwijze en lijkt het je wel wat om rijles in omgeving Groningen te nemen bij 123 Volgas? Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een intakeles of gratis proefles. Met onze hoge slaagkans en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zorgen wij er voor dat jij zo snel als mogelijk je rijbewijs behaalt. 123 Volgas is jou flexibele, betaalbare en ervaren rijschool in Groningen!

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Contact Direct inschrijven

Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Naam*

E-mail*

Telefoon Nummer(optioneel)

Bericht*

Captcha*: captcha

Neem contact op
Bel ons
Whatsapp ons