06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Je rijbewijs in Groningen met een voordelig rijlespakket

Wil jij graag je rijbewijs halen? Woon je in de omgeving van Groningen? Autorijschool 123 Volgas biedt jou de mogelijkheid te leren autorijden tegen scherpe tarieven. Bij ons kun je een aantrekkelijk rijlespakket voor rijlessen in Groningen of omstreken afnemen. Voor losse lessen van een uur betaal je €39,50. Door voor een van onze voordeelpakketten te kiezen bespaar je per les maar liefst een paar euro. Ook zijn de kosten van de theorie opleiding en je praktijk examen bij het pakket inbegrepen. Naar het totaalplaatje kijkende ben je met een rijlespakket dus veel voordeliger uit.

Dé moderne auto/motor rijschool van Groningen. Flexibel en vertrouwd. Dankzij onze lage overhead kosten zijn wij niet duur!

123 Volgas is actief in allerlei gemeentes in Groningen, waaronder Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde en Winschoten.

Gratis proefles voor auto rijles in Groningen volgen?

123 Volgas maakt graag kennis met jou. Meld je gerust aan voor een gratis proefles en kijk in hoeverre jij het auto rijden al onder de knie hebt! De gratis proefles wordt aangeboden overal in Groningen. Vragen? Bel dan naar 06 144 090 44, wij staan je graag te woord.

Goedkoop lessen met een rijlespakket

Omdat 123 Volgas als kleine rijschool lage overheadkosten heeft zijn we in staat om tegen lage tarieven de autorijlessen aan te bieden. Wil je profiteren van nog meer kortingen? Kies dan voor een rijlespakket. Wij bieden de voordeligste lespakketten van omgeving Groningen aan.

  • Op eigen tempo de lesstof door;
  • Hoog slagingspercentage: maar liefst 75% in Groningen;
  • Geduldige instructeur met veel ervaring;
  • Gratis kennismakingsles;
  • Aantrekkelijke voordeelpakketten;
  • Laag uurtarief;
  • 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur geopend;
  • Flexibel: ook ’s avonds of op zaterdag rijles volgen.

Comfortabel en op eigen tempo rijles volgen

Iedereen is anders. En iedereen pakt het autorijden op zijn of haar eigen tempo op. Dit is iets waar rijschool 123 Volgas veel rekening mee houdt. De lessen worden verzorgd door instructeur Klaas Veldman. Hij is een geduldige man met veel ervaring als rijinstructeur. Met zijn tips en aanwijzingen word de tijd binnen je rijlespakket en lessen optimaal benut. Dr lessen worden in blokken van 2 uur aangeboden. Om de geest fris te houden en de verkeersveiligheid te waarborgen nemen we tussendoor altijd even een kwartiertje pauze.

Motor leren rijden met onze motorrijschool

Leren motor rijden begint met 123 Volgas. Naast autorijschool zijn we namelijk ook actief als motorrijschool in de provincie Groningen. Instructeur Klaas Veldman biedt motorrijlessen aan in de omgeving van Leek. Het rijlespakket voor motorrijlessen bestaat uit een theoretisch gedeelte, voertuigbeheersing (zoals bijzondere verrichtingen) en verkeersdeelneming (het motorrijden zelf).

Je kan op eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat.

Meld je aan voor 1 uur gratis rijles!

Graag maken we kennis met elkaar tijdens een gratis rijles van 1 uur. Tijdens deze proefles leer je instructeur Klaas Veldman kennen. Ook wordt gekeken hoe jouw huidige rijvaardigheden er voor staan. Op basis daarvan wordt vervolgens een inschatting gemaakt van de hoeveelheid rijlessen die je ongeveer nodig zult hebben. Klikt het tussen jou en Klaas? Kies dan voor een van onze aantrekkelijke rijlespakketten. Zo haal jij snel, comfortabel en goedkoop je rijbewijs in omgeving Groningen!

Wil je je gelijk aanmelden voor rijlessen? Klik dan op de volgende link: inschrijven.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.