06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
 • img1

  AANBIEDING! Nu, 10 lessen voor €349,-

 • slide-3
 • slide-5
 • volgas

  Motorbeurs Aanbieding Duo motorrijles voor €34,50

5/5

Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.

5/5

klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel

5/5

Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!

5/5

Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!

5/5

Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen

5/5

Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is ‘1-2-3 Volgas’ een dikke aanrader. Klaas, bedankt!

5/5

Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent.
Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;

5/5

Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijlessen in Groningen?

Wil jij binnenkort beginnen met rijlessen in de regio Groningen? Ben jij op zoek naar de beste rijschool in Groningen? En wil jij goedkope rijlessen in Groningen? Bij 123 Volgas bieden we jou een rijopleiding op maat aan! Wij zien het als onze taak om jou op een snelle, veilige én voordelige manier aan je rijbewijs te helpen. Ons enthousiaste team van instructeurs hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel je rijbewijs behaalt. Jou veilig en zelfstandig laten deelnemen aan het verkeer: dat is ons doel! En wat maakt ons uniek? Wij zijn 7 dagen per week geopend van 8.00 tot 20.00 uur! Bekijk gerust onze tarieven en ontdek hoe jij kunt profiteren van onze voordeelpakketten. 123 Volgas is jouw flexibele, betaalbare en ervaren rijschool in Groningen!

Rijlessen in Groningen bij 123 Volgas, wat kun je verwachten?

Starten met rijlessen in Groningen is voor veel mensen een leuke, maar ook een spannende gebeurtenis. Daarom is het fijn om vanaf het begin een geduldige, goed opgeleide en ervaren rijinstructeur aan je zij te hebben, die er samen met jou voor gaat zorgen dat je met een goed gevoel je rijbewijs haalt. 123 Volgas helpt je op je eigen tempo door de lesstof heen, en zorgt ervoor dat jij straks veilig en met zelfvertrouwen kunt deelnemen aan het verkeer. Rijschool 123 Volgas is 7 dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur geopend en biedt voor iedereen, van studenten tot aan volwassenen, voordelige rijlespakketen voor zowel autorijles als motorrijles in Groningen aan. Op deze manier staan wij zoveel mogelijk voor jou klaar, zelfs in de ochtend- en avonduren! Wat kun je verder van 123 Volgas verwachten?

 • Rijlessen in 2 blokken van 60 minuten;
 • Hoge slaagkans;
 • Gratis kennismakingsles;
 • Altijd en overal inzicht in je rijlessen en vordering met de rijlesplanner;
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
 • Nooit iemand naar huis brengen, volle lestijd voor het verbeteren van jou rijvaardigheden;
 • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
 • Laag uurtarief;
 • Profiteren van onze voordeelpakketten.

Ja, ik wil rijlessen nemen in Groningen bij 123 Volgas!

Ben jij op zoek naar rijlessen in Groningen? Wil jij rijlessen nemen bij de beste rijschool van Groningen die 7 dagen per week open is? En wil je profiteren van onze voordelige rijlespakketten? Op je eigen tempo, onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs en tegen een scherp tarief je rijbewijs halen: dat is waar 123 Volgas voor staat! Klinkt dit jou als muziek in de oren? En wil je liever vandaag dan morgen nog beginnen met het behalen van je rijbewijs? Neem dan gerust contact met ons op voor het plannen van een intakeles. Wil jij eerst zeker weten of 123 Volgas iets voor jou is? Kies er dan voor om een gratis proefles te nemen. Wij laten je graag zien hoe wij te werk gaan. Of je nu voor je autorijbewijs, theorie-examen of motorrijbewijs gaat: 123 Volgas is jouw ervaren rijschool en helpt jou met het behalen van je rijbewijs, zodat jij veilig en vol zelfvertrouwen de weg op kunt!

Ja, ik wil rijlessen nemen in Groningen bij 123 Volgas!

Op je eigen tempo, onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs en tegen een scherp tarief je rijbewijs halen: dat is waar 123 Volgas voor staat. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan gerust contact met ons op voor in het plannen van een intakeles. Wil je eerst zeker weten of 123 Volgas iets voor jou is? Kies er dan voor om een gratis proefles te nemen. Wij laten je graag zien hoe wij te werk gaan. Of je nu voor je autorijbewijs, theorie-examen of motorrijbewijs gaat; 123 Volgas is jou ervaren rijschool.

Rijlessen Groningen

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis ProeflesDirect inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.
Neem contact op
06-144 090 44
Whatsapp ons
Gratis proefles