06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijlessen in Groningen volg je bij 123Volgas

Wil jij binnenkort beginnen met rijlessen in de regio Groningen? Ben jij daarom op zoek naar de beste rijschool in Groningen? En wil jij bovendien betaalbare rijlessen van zeer ervaren rijinstructeurs? Bij 123 Volgas bieden we jou een rijopleiding op maat aan!

Veilig en zelfstandig deelnemen aan het verkeer

Ons enthousiaste team van instructeurs hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel je rijbewijs behaalt. Bovendien zorgen wij dat jij veilig en zelfstandig kan deelnemen aan het verkeer: dat is ons doel!

Wij zien het als onze taak om jou op een snelle, veilige én voordelige manier aan je rijbewijs te helpen.

onze auto waarin je gaat rijlessen

Wat maakt ons uniek?

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 8.00 tot 20.00 uur! Bekijk gerust onze scherpe tarieven en ontdek hoe jij kunt profiteren van onze voordeelpakketten. 123 Volgas is jouw flexibele, betaalbare en ervaren rijschool in Groningen, met een hoog slagingspercentage!

Vraag nu een gratis proefles aan om te beginnen!

Rijlessen in Groningen van ervaren, geduldige instructeur

Starten met rijlessen in Groningen is voor veel mensen een leuke, maar ook een spannende gebeurtenis. Daarom is het aan de ene kant fijn om vanaf het begin een geduldige, goed opgeleide en ervaren rijinstructeur aan je zij te hebben. En aan de andere kant fijn om ook een instructeur te hebben die er voor gaat zorgen dat je met een goed gevoel je rijbewijs haalt.

123 Volgas helpt je op je eigen tempo door de lesstof heen, en zorgt ervoor dat jij straks veilig en met zelfvertrouwen kunt deelnemen aan het verkeer.

Rijschool in omgeving Groningen

Als autorijschool verzorgt 123 Volgas rijlessen in vrijwel alle gemeentes in Groningen, waaronder Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Leek, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde en Winschoten.

Ook motorrijlessen volgen bij onze motorrijschool te Groningen

Rijschool 123 Volgas biedt voor iedereen, van studenten tot aan volwassenen, voordelige rijlespakketten voor zowel autorijles als motorrijles aan. De rijlessen worden in de gehele provincie Groningen gegeven. De motorrijlessen worden zowel in omgeving Leek als Groningen verzorgd.

Je kan op eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat.

Rijlessen op de motor

Rijschool in Groningen met een hoog slagingspercentage

Wat kun je bij de rijlessen in Groningen verder van 123 Volgas verwachten?

  • Rijlessen in 2 blokken van 60 minuten;
  • Hoge slaagkans. Instructeur Klaas Veldman heeft een slagingspercentage!
  • Gratis kennismakingsles;
  • Altijd en overal inzicht in je rijlessen en vordering met de rijlesplanner;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Nooit iemand naar huis brengen, volle lestijd voor het verbeteren van jou rijvaardigheden;
  • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
  • Laag uurtarief;
  • Profiteren van onze voordeelpakketten.

Op eigen tempo rijlessen in Groningen volgen

Op je eigen tempo, onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs en tegen een scherp tarief je rijbewijs halen: dat is waar 123 Volgas voor staat. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Of je nu voor je autorijbewijs, theorie-examen of motorrijbewijs gaat: 123 Volgas is jouw ervaren rijschool en helpt jou met het behalen van je rijbewijs, zodat jij veilig en vol zelfvertrouwen de weg op kunt.

Meld je aan voor een gratis proefles!

Ben jij op zoek naar rijlessen in Groningen? Wil jij bovendien rijlessen volgen bij de beste rijschool van Groningen (met een hoog slagingspercentage) die 7 dagen per week open is? En wil je ook profiteren van onze voordelige rijlespakketten?

Kijk of 123 Volgas iets is voor jou! Kies er voor om een gratis proefles te nemen. Wij laten je graag zien hoe wij te werk gaan.

Wil jij je direct aanmelden voor rijlessen? Klik dan op de volgende link: inschrijven.

Rijlessen Groningen

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.