06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijschool in Delfzijl met hoog slagingspercentage

Een goede rijschool in Delfzijl is 123volgas.nl. Wij verzorgen zowel autorijlessen als motorrijlessen. Onze lessen worden gegeven door goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs. Zij regelen voor jou een rijopleiding op maat van zeer hoge kwaliteit. Bij ons haal je snel, veilig en goedkoop jouw rijbewijs. Voordat je het weet rijd jij zelfstandig in je eigen auto door Delfzijl.

Goede en betaalbare rijschool in Delfzijl

 • Altijd en overal inzicht in je lessen en vordering met de rijlesplanner;
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
 • Rijopleiding op maat;
 • Hoog slagingspercentage;
 • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
 • Gratis proefles;
 • Profiteer van onze scherpe tarieven;
 • Voordelige rijles pakketten;
 • Laag uurtarief;
 • Moderne lesauto
 • Ook lessen in de ochtend- en avonduren en op zaterdag.

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze autorijschool in Delfzijl, maar twijfel je of onze werkwijze bij je past? Je mag altijd een gratis proefles aanvragen. Neem contact op voor meer informatie.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Wij besteden de volledige autorijles

Bij onze rijschool in Delfzijl wordt een autorijles gegeven in 2 blokken van 50 minuten, met tussendoor een pauze van minimaal 15 minuten. Dat is lang, maar daardoor kan de rijinstructeur de volledige autorijles besteden aan één bepaald onderwerp. Jij hebt inspraak in wanneer de lestijden gepland worden: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

rijschool in Delfzijl

Rijschool in Delfzijl gezocht?

Kies je ook voor onze autorijschool in Delfzijl? Je kan je direct aanmelden via onderstaande button. Of vraag eerst een gratis proefles aan, zodat je kan onderzoeken of onze autorijschool je bevalt. Wij zien je graag verschijnen voor je eerste autorijles of motorrijles!

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.