06 1440 9044 06 1440 9044

Op zoek naar een rijschool in Groningen of omgeving?

Ben jij op zoek naar een rijschool in Groningen? Wil jij op je eigen tempo en tegen een scherp tarief je rijbewijs behalen? Dan ben je bij 123 Volgas, dé rijschool van Groningen, aan het juiste adres! Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan je rijbewijs helpen. Met onze ervaren rijinstructeurs en flexibele werkwijze kun jij op je eigen tempo door de lesstof heen. Of je nu je autorijbewijs, motorrijbewijs of theorie-examen wilt behalen; wij zullen er alles aan doen om jou zo veel en zo snel mogelijk te leren! Wij zijn een rijschool te Groningen met een hoog slagingspercentage en bieden jou een rijopleiding op maat. Zou je graag eens een gratis proefles bij de beste rijschool van Groningen volgen of wil je meer weten over ons rijlespakket te Groningen? Informeer dan eens verder door contact op te nemen.

123Volgas: jouw flexibele rijschool in Groningen

Rijlessen in Groningen worden bij 123 Volgas gegeven in 2 blokken van 60 minuten, met tussendoor een pauze van minimaal 15 minuten. Je hoeft dus nooit iemand naar huis te brengen, waardoor we de volle les kunnen besteden aan het oefenen, verbeteren en bijschaven van jouw rijvaardigheden. Bij 123 Volgas krijg je een enthousiaste en ervaren rijinstructeur toegewezen, die jou gedurende je gehele rijles-traject zal begeleiden. Dat is wel zo fijn en vertrouwd! De lessen worden altijd in overleg met jou gepland: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, 123 Volgas is jouw flexibele rijschool in omgeving Groningen!

Wat kun je verwachten van 123Volgas?

Met 123Volgas kies je voor een rijschool in Groningen die goedkoop, flexibel en vertrouwd is. Door je rijlessen bij ons te volgen geniet je van de volgende voordelen:

  • Altijd en overal inzicht in je rijlessen en vordering met de rijlesplanner;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Rijopleiding op maat;
  • Hoge slaagkans;
  • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
  • Gratis kennismakingsles;
  • Profiteren van onze voordeelpakketten;
  • Laag uurtarief;
  • Ook lessen in de ochtend- en avonduren en op zaterdag.Rijschool Winschoten

Ja, ik wil rijles bij 123Volgas in Groningen!

Wij begrijpen maar al te goed dat je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt behalen en helpen je daar graag bij! Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zien het dan ook als onze taak om er voor te zorgen dat je straks veilig en zelfstandig deel kunt nemen aan het verkeer. Wil je een intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Groningen jou bevalt? Neem dan gerust contact op met 123Volgas. Bel naar 06 144 090 44, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Contact Direct inschrijven

Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Naam*

E-mail*

Telefoon Nummer(optioneel)

Bericht*

Captcha*: captcha