06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

De rijschool in Groningen: haal met gemak jouw rijbewijs

Ben jij op zoek naar een rijschool in Groningen waar jij op je eigen tempo en tegen een scherp tarief jouw rijbewijs haalt? Dan zit je goed bij autorijschool 123 Volgas. Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan je rijbewijs helpen.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Rijschool in Groningen met hoge slaagkans en laag uurtarief

Met 123Volgas kies je voor een rijschool in Groningen die goedkoop, flexibel en vertrouwd is. Door je eerste rijles bij ons te volgen geniet je van de volgende voordelen:

  • Altijd en overal inzicht in je rijlessen en vordering met de rijlesplanner;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Rijopleiding op maat;
  • Hoge slaagkans;
  • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
  • Gratis proefles;
  • Profiteren van onze scherpe tarieven;
  • Laag uurtarief;
  • Moderne lesauto
  • Ook lessen in de ochtend- en avonduren en op zaterdag.

Er zijn diverse rijscholen in Groningen. Ben je er nog niet uit bij welke rijschool in Groningen jij jouw eerste rijles wilt volgen? Geen probleem. Vraag eerst een gratis proefles aan. Neem contact op voor meer informatie.

Een rijopleiding op maat

Met onze ervaren rijinstructeurs en flexibele werkwijze kun jij op je eigen tempo door de lesstof heen. Of je nu je rijbewijs, motorrijbewijs of theorie wilt behalen. Wij zetten ons in om jou alles te leren.

Ook als je rijangst of faalangst ervaart, is onze rijschool in Groningen de juiste leerschool voor jou. Onze rijinstructeurs zijn geduldig en heel vriendelijk. Wij houden rekening met jouw persoonlijke situatie.

123 Volgas is een van de meest gewaardeerde rijscholen in Groningen met een hoog slagingspercentage. Met gemak haal jij bij ons jouw rijbewijs!

Rijschool Winschoten

Rijschool in Groningen met hoog slagingspercentage

123Volgas is een autorijschool te Groningen met een hoog slagingspercentage. Grote kans dus dat jij jouw rijbewijs ook haalt bij onze rijinstructeur Klaas.

Rijlessen in Groningen van 2 blokken van 60 minuten

De rijlessen worden bij 123 Volgas gegeven in 2 blokken van 60 minuten, met tussendoor een pauze van minimaal 15 minuten. Daarom hoef je dus nooit iemand naar huis te brengen. Hierdoor kunnen we de volle rijles besteden aan het oefenen, verbeteren en bijschaven van jouw autorijvaardigheden.

Fijne en vertrouwde autorijschool in Groningen

Bovendien krijg je een enthousiaste en ervaren rijinstructeur toegewezen, die jou gedurende je gehele rijles-traject zal begeleiden. Dat is wel zo fijn en vertrouwd. De lessen worden altijd in overleg met jou gepland: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Dé moderne auto/motor rijschool van Groningen. Flexibel en vertrouwt. Dankzij onze lage overhead kosten kunnen wij lage tarieven hanteren.

Zeer voordelige tarieven

Bij ons kies je uit losse lessen of een voordelig pakket. Wij hebben standaard 4 voordeelpakketen. Daarnaast kunnen nieuwe leerlingen eenmalig gebruik maken van een speciale aanbieding. Welk pakket je ook neemt, je profiteert altijd van onze zeer scherpe tarieven. Wanneer je meer informatie wenst over de tarieven van onze autorijschool, neem dan contact met ons op.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Motorrijschool in omgeving van Leek

Wil jij je motorrijbewijs halen en zoek je een geschikte motorrijschool in Groningen? Wij hebben jarenlang goede resultaten behaalt in Leek bij Holmersma als ZZP’er en zijn sinds kort ook werkzaam in Groningen om jou je motorrijbewijs te laten halen! Bij 123volgas ben je aan het goede adres met Klaas Veldman als instructeur.

Motor theoriecursus

Ook motorrijlessen worden gegeven in 2 blokken van 60 minuten. Na de les mag je even 15 minuten pauzeren. Zodoende heb je alle tijd om je motorkleding te verruilen voor je gewone kleding. Omkleden hoeft dus nooit in je eigen lestijd.

Het motorrijbewijs haal je pas als je 3 examens succesvol aflegt: 2 praktijk examens en 1 theorie examen. Mocht je moeite hebben met de theorie, dan bieden wij als een van de weinige motorrijscholen in Groningen de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen. Deze cursus is speciaal gericht op motor theorie-examen categorie A.

Gratis proefles motorrijden

Geniet jij binnenkort van een heerlijk gevoel van vrijheid als je op je motor rijdt en ontwijk jij binnenkort ook de files? Vraag gelijk om een proefles en kijk of onze motorrijschool in Groningen bij je past.

Rijschool in Groningen

Goede rijscholen in Groningen en omgeving

123Volgas is actief in bijna alle gemeentes in Groningen en omgeving. Ben jij op zoek naar een goede rijschool bij jou in de buurt? Als autorijschool bieden wij onder andere rijlessen aan in de volgende gemeentes in Groningen: Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde en Winschoten.

Je kan op eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat.

Meld je aan bij onze rijschool in Groningen!

Wij begrijpen maar al te goed dat je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt behalen. Daar helpen we je graag bij. Veiligheid staat bij ons op nummer één. We zien het dan ook als onze taak om er voor te zorgen dat je straks veilig en zelfstandig deel kunt nemen aan het verkeer in je eigen auto.

Wil je een gratis proefles om te kijken hoeveel lessen je nodig hebt en of onze rijschool in Groningen jou bevalt? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06-14409044. Stuur een email via 123volgas@gmail.com of vul het contactformulier in op onze website.

Meld je gelijk aan voor je eerste rijles door te klikken op de volgende link: inschrijven.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.