06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
 • Motorrijles

  AANBIEDING! Nu, 10 lessen voor €349,-

 • slide-3
 • slide-5
 • volgas

  Motorbeurs Aanbieding Duo motorrijles voor €34,50

5/5

Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.

5/5

klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel

5/5

Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!

5/5

Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!

5/5

Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen

5/5

Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is ‘1-2-3 Volgas’ een dikke aanrader. Klaas, bedankt!

5/5

Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent.
Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;

5/5

Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

De rijschool in Groningen | 123Volgas

Ben jij op zoek naar een rijschool in Groningen? Wil jij op je eigen tempo en tegen een scherp tarief je rijbewijs behalen? Dan ben je bij autorijschool 123 Volgas aan het juiste adres! Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan je rijbewijs helpen.

Rijopleiding op maat

Met onze ervaren rijinstructeurs en flexibele werkwijze kun jij op je eigen tempo door de lesstof heen. Of je nu je autorijbewijs, motorrijbewijs of theorie-examen wilt behalen; wij zetten ons in om jouw alles te leren!

Kortom, 123 Volgas is een van de meest gewaardeerde rijscholen in Groningen met een hoog slagingspercentage, en biedt jou een rijopleiding op maat.

Gratis proefles volgen?

Zou je graag een gratis proefles willen volgen of wil je meer weten over ons rijlespakket? Informeer dan eens verder door contact op te nemen.

Rijschool Winschoten

Rijschool in Groningen met hoog slagingspercentage

123Volgas is een autorijschool te Groningen met een hoog slagingspercentage. Het slagingspercentage van mensen die lessen volgen bij rijinstructeur Klaas Veldman is 75% in Groningen en maar liefst 89% in Leeuwarden.

2 blokken van 60 minuten

De rijlessen worden bij 123 Volgas gegeven in 2 blokken van 60 minuten, met tussendoor een pauze van minimaal 15 minuten. Daarom hoef je dus nooit iemand naar huis te brengen. Hierdoor kunnen we de volle les besteden aan het oefenen, verbeteren en bijschaven van jouw rijvaardigheden.

Fijne en vertrouwde rijschool

Bovendien krijg je een enthousiaste en ervaren rijinstructeur toegewezen, die jou gedurende je gehele rijles-traject zal begeleiden. Dat is wel zo fijn en vertrouwd! De lessen worden altijd in overleg met jou gepland: van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

Dé moderne auto/motor rijschool van Groningen. Flexibel en vertrouwd. Dankzij onze lage overhead kosten zijn wij niet duur!

Motorrijschool in omgeving Leek

Wil jij je motorrijbewijs halen en zoek je een geschikte motorrijschool in Groningen? Wij verzorgen motorrijlessen in de omgeving van Leek. Wij leren je de theorie die je moet kennen. Ook zorgen we dat je de motor tot in de puntjes weet te beheersen.

Geniet jij binnenkort van een heerlijk gevoel van vrijheid als je op je motor rijdt? En ontwijk jij binnenkort ook de files? Vraag gelijk om een proefles en kijk of onze rijschool bij je past.

Rijschool in Groningen

Actief als rijschool in Groningen en omgeving

123Volgas is actief in bijna alle gemeentes in Groningen en omgeving. Ben jij op zoek naar goede rijscholen bij jou in de buurt? Als autorijschool bieden wij onder andere lessen aan in de volgende gemeentes in Groningen: Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde en Winschoten.

Je kan op eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat.

Hoge slaagkans en laag uurtarief

Met 123Volgas kies je voor een rijschool in Groningen die goedkoop, flexibel en vertrouwd is. Door je rijlessen bij ons te volgen geniet je van de volgende voordelen:

 • Altijd en overal inzicht in je rijlessen en vordering met de rijlesplanner;
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
 • Rijopleiding op maat;
 • Hoge slaagkans;
 • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
 • Gratis kennismakingsles;
 • Profiteren van onze voordeelpakketten;
 • Laag uurtarief;
 • Ook lessen in de ochtend- en avonduren en op zaterdag.

Meld je aan bij onze rijschool in Groningen!

Wij begrijpen maar al te goed dat je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt behalen. Daar helpen we je graag bij! Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zien het dan ook als onze taak om er voor te zorgen dat je straks veilig en zelfstandig deel kunt nemen aan het verkeer.

Wil je een gratis proefles om te kijken hoeveel lessen je nodig hebt, en of onze rijschool in Groningen jou bevalt? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 06 144 090 44, stuur een e-mail of vul het contactformulier op de website in.

Wil je je gelijk aanmelden voor rijlessen? Klik dan op de volgende link: inschrijven.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.