06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijschool in Hoogezand

Rijschool in Hoogezand gezocht voor het volgen van rijles en het halen van je rijbewijs? Bij onze rijschool in deze regio kun je terecht voor zowel autorijlessen als motorrijlessen. Doordat onze rijschool tamelijk kleinschalig is, zijn we zeer flexibel en vertrouwd. We staan alle dagen van de week – van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat – klaar om jou rijles te geven. Neem contact op, vraag vandaag nog een gratis proefles aan en ervaar het zelf. Zelfs in het weekend.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Rijschool in Hoogezand zoeken

Bij het kiezen van een rijschool voor het behalen van je rijbewijs heb je de keuze uit meerdere mogelijkheden. Zo kan je keuze vallen op een rijschool met het hoogste slagingspercentage, op de rijschool dat het goedkoopste pakket aanbiedt, of op de instructeur waar je de fijnste klik mee had. Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool die goed bij je past, is het belangrijk om niet alleen op de kosten te letten. Kies altijd een goede rijschool, ookal is dat niet per se de goedkoopste bij jou in de buurt. Alleen op die manier volg je fijne lessen en haal jij je rijbewijs op een manier die het best je past.

We raden aan om bij het kiezen van een rijschool in Hoogezand de volgende aandachtspunten in gedachten te houden:

  • Kies niet voor de goedkoopste rijschool, maar voor de beste klik
  • Vergelijk rijscholen in de buurt en vraag rond bij vrienden en familie
  • Bekijk het slagingspercentage in de Rijschoolzoeker van het CBR
  • Controleer de bevoegdheid van de instructeur
  • Vraag een proefles aan, maar houd er rekening mee dat deze proefles niet bij iedere rijschool gratis is

Voor auto en motor

Wij geven autorijles en motorrijles in Hoogezand. Deze rijles is compleet op maat, want iedereen heeft zijn of haar eigen tempo. Gedurende de lessen focussen we ons op 3 onderdelen. Auto theorie/motor theorie, verkeersdeelneming en voertuigbeheersing. Om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs haalt voorzien we je van:

  • Digitale instructie kaart (die je thuis online kunt inzien)
  • Rijlesplanner (online je afspraken inzien, je vorderingen volgen)
  • Een rijopleiding volgens een modern stappenplan (“systematisch werken”)

Rijschool Hoogezand

Altijd een dubbele rijles

Bij onze autorijschool geniet je van 2 blokken van 60 minuten aan rijles in Hoogezand achter elkaar. Op die manier krijg je ruim de tijd om alles wat je geleerd hebt daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Tussen de lessen door heb je een pauze van een kwartier, zodat je even wat kunt drinken en tot rust kunt komen. Het voordeel? Je hoeft nooit een andere leerling van onze rijschool in Hoogezand op te halen of weer naar huis te brengen. Daardoor worden de 120 minuten optimaal benut. Je krijgt precies waar je voor betaalt.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Wat kost een rijschool per uur?

We kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt wat een rijschool per uur kost. Doordat wij lage overheadkosten hebben, geniet je bij 123Volgas van kwalitatieve lessen voor tegen lage tarieven. Je kunt bij onze verkeersschool kiezen voor een pakket, of voor losse rijlessen. Het is maar net wat je fijn vindt. Een autorijles of een motorrijles van 60 minuten kost €39,50-,.

Je hebt al een voordeelpakket met 16 autorijlessen voor maar €349-,. Het goedkoopste voordeelpakket voor motorrijles kost €899-,. Bij beide pakketten zijn 1 theorie opleiding online en het praktijk examen inbegrepen.

Verkeersschool Groningen

Rijles volgen bij onze rijschool in Hoogezand? Vraag een proefles aan

Wil jij je rijbewijs halen en wil je een proefles aanvragen bij onze rijschool nabij Groningen om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Hoogezand jou bevalt? Tijdens een proefles kom je er achter of onze werkwijze je bevalt en je meer lessen wilt volgen. Benieuwd? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat jij je theorie- en praktijk examen haalt en binnenkort met een rijbewijs op zak de weg op kan. Precies op het tempo dat jij wenst. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.