06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijschool in Hoogezand en omgeving

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Hoogezand in de omgeving van Groningen voor het halen van je motor of auto rijbewijs? Dan ben je bij 123volgas aan het juiste adres! Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan een rijbewijs te helpen. Hoe sneller jij je rijbewijs hebt, hoe minder geld je uiteindelijk kwijt bent. En hoe eerder je zelfstandig de weg op mag, natuurlijk.

Bij onze rijschool in deze regio kun je terecht voor zowel autorijlessen als motorrijlessen. Doordat onze rijschool tamelijk kleinschalig is, zijn we zeer flexibel en vertrouwd. We staan alle dagen van de week – van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat – klaar om jou rijles te geven. Neem contact op, vraag vandaag nog een gratis proefles aan en ervaar het zelf.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Kleinschalige rijschool te Hoogezand nabij Groningen

Waarom kiezen voor 123 Volgas? We zetten de voordelen voor je op een rij:

 • Een laag tarief per uur
 • Profiteren van onze voordeelpakketten
 • Gratis proefles
 • Altijd les van de zelfde instructeur
 • Intakeles om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt
 • Flexibel en vertrouwd
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, doordat we lage overhead kosten hebben
 • Ook ’s avonds mogelijk
 • Ook zaterdags mogelijk

We halen je thuis op

Het is belangrijk dat een rijschool bij je in de buurt zit, in jouw geval in de omgeving van Groningen. Dat is alvast geen probleem, want wij komen je in Hoogezand ophalen. Een rijschool moet daarnaast goed bij je passen, want jij moet er samen met je autorijschool voor zorgen dat je je rijbewijs met een goed gevoel haalt. Onnodige lessen wordt niemand blij van, oriënteer je daarom goed op de rijscholen.

Wij bieden altijd een gratis intakeles waarin we onderzoeken hoeveel rijlessen je nodig hebt. Zodoende weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Rijschool Hoogezand

Autorijles en motorrijles op maat

Wij geven autorijles en motorrijles in Hoogezand. Deze rijles is compleet op maat, want iedereen heeft zijn of haar eigen tempo. Gedurende opleidingen focussen we ons op 3 onderdelen. Auto theorie/motor theorie, verkeersdeelneming en voertuigbeheersing. Om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs haalt voorzien we je van:

 • Digitale instructie kaart (die je thuis online kunt inzien)
 • Rijlesplanner (online je afspraken inzien, je vorderingen volgen)
 • Een rijopleiding volgens een modern stappenplan (“systematisch werken”)

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

2 blokken van 60 minuten

Bij onze autorijschool geniet je van 2 blokken van 60 minuten aan rijles in Hoogezand achter elkaar. Op die manier krijg je ruim de tijd om alles wat je geleerd hebt daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Tussen de lessen door heb je een pauze van een kwartier, zodat je even wat kunt drinken en tot rust kunt komen.

Het voordeel? Je hoeft nooit een andere leerling van onze rijschool in Hoogezand op te halen of weer naar huis te brengen. Daardoor worden de 120 minuten optimaal benut. Je krijgt precies waar je voor betaalt.

Verkeersschool Groningen

Tarieven

Doordat wij lage overheadkosten hebben, geniet je van kwalitatieve rijlessen voor tegen lage tarieven. Je kunt bij onze verkeersschool kiezen voor een pakket, of voor losse rijlessen. Het is maar net wat je fijn vindt. Een autorijles of een motorrijles van 60 minuten kost €39,50-,.

Je hebt al een voordeelpakket met 16 autorijlessen voor maar €349-,. Het goedkoopste voordeelpakket voor motorrijles kost €899-,. Bij beide pakketten zijn 1 theorie opleiding online en het praktijk examen inbegrepen.

Vraag een gratis proefles aan

Wil je een intakeles aanvragen bij onze autorijschool nabij Groningen om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Hoogezand jou bevalt? Tijdens een proefles kom je er achter of onze werkwijze je bevalt.

Benieuwd? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat jij je theorie- en praktijk examen haalt en binnenkort helemaal alleen de weg op kan. Precies op het tempo dat jij wenst.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.