06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijschool in Leek

Rijschool in Leek gezocht? Goed en goedkoop kan samengaan en wel in Groningen. Bij onze rijschool in Leek haal jij op jouw tempo tegen een voordelig tarief jouw rijbewijs, voor de auto en / of de motor. Je krijgt een vaste en ervaren instructeur toegewezen die jou begeleidt naar het zo snel en efficiënt mogelijk halen van het rijexamen.

Meld je meteen aan of vraag eerst een proefles aan.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Flexibele rijschool in Leek

Onze rijschool in Leek is kleinschalig, zo kunnen wij zeer flexibel zijn. Wij staan dan ook 7 dagen per week voor je klaar, van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds.

Als jij je eerste rijles bij ons boekt, kun je rekenen op:

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Rijopleiding op maat en volgens een modern stappenplan
  • Hoog slagingspercentage
  • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs
  • Extra hulp bij faalangst
  • Gratis proefles en intakeles
  • Online rijlesplanner en instructiekaart
  • Moderne lesauto
  • Ook lessen in de ochtend- en avonduren en op zaterdag en zondag

Zin in een hele dag les?

Dat kan ook! Als je een standaardblok van 120 minuten te kort vindt en liever langer doorgaat, kun je bij ons kiezen om op zaterdag of zondag de hele dag te lessen. Daarnaast kun je kiezen uit losse lessen of een voordeelpakket van 16 lessen. Hier zijn de theorie-opleiding en het examen bij inbegrepen. Ook is een spoedcursus mogelijk!

Weet je niet wat voor jou het beste is? Neem gerust contact met ons op en wij bespreken graag met jou wat voor jou de beste optie zou kunnen zijn.

Rijschool Hoogezand

Ervaren en betaalbaar

De instructeurs zijn ervaren en daarmee deskundig. Zij begeleiden jou persoonlijk, ook als je misschien last hebt van faalangst of onzekerheid. Je kunt geduld, begrip en goede begeleiding verwachten. De volle 120 minuten worden aan jou besteed. Je haalt dan ook geen volgende lesser thuis op. Jij wordt persoonlijk opgehaald en thuisgebracht door jouw vaste instructeur.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis en vrijblijvende proefles

Niets zo belangrijk dan een goede klik met je leraar, ook met je rijinstructeur! Dat leert leuker, sneller en makkelijker! Als je geïnteresseerd bent in les nemen bij onze rijschool in Leek, ben je van harte welkom!

Je kunt een gratis proefles nemen om te voelen of de manier van lesgeven je bevalt. En als je begint, is de eerste intake les gratis. Zo bepalen we hoeveel lessen je nodig hebt om zelfstandig en veilig de weg op te gaan.

Verkeersschool Groningen

 

Begin vol gas!

Als je nu niet meer te houden bent en vol gas aan jouw rijbewijs voor de auto of motor wilt beginnen, kun je je via deze link direct inschrijven. Wist je dat het mogelijk is om een spoedcursus te volgen? Wij beloven je dat je kunt verwachten wat je op onze website hebt gelezen en willen graag met jou enthousiast aan de slag gaan.

Bedankt voor je vertrouwen in ons en tot snel! Meer weten? Neem gerust contact op door je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, te bellen of een bericht te sturen naar (06) 144 090 44

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.