06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Vertrouwde rijschool in Marum en omgeving

Zoek je een rijschool in Marum om jouw rijbewijs te halen? Dan staan de instructeurs van 123Volgas voor je klaar. We begrijpen dat je rijbewijs halen een mijlpaal is in je leven. Of het nu voor de auto of motor is, het begin is altijd spannend. Bij 123Volgas hebben we meer dan genoeg ervaring om jou alle skills te leren, zodat je dat rijbewijs zo snel mogelijk binnen hebt!

Iedereen is anders, en dat geldt zeker ook tijdens het volgen van rijlessen. Bij 123Volgas volg je rijlessen bij een rijschool in Marum die zich aanpast aan jouw tempo.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Rijschool in Marum die de tijd neemt voor jou

Je kiest bij rijschool 123Volgas voor de volgende voordelen:

  • Een flexibele rijopleiding
  • De optie om een hele dag te lessen
  • Flexibiliteit en een vertrouwde omgeving
  • Een hoge kans op slagen
  • Instructeurs die de tijd voor je nemen en naar je luisteren
  • Altijd een gratis proefles, om te kijken of we bij jou passen
  • Heldere en goedkope tarieven
  • Een hypermoderne lesauto of motor
  • Lessen die zich aanpassen aan jouw agenda. Zo ook in de ochtend- en avonduren en op zaterdag

Een rijopleiding die zich aan jou aanpast

Een rijschool in Marum die voldoet aan al jouw wensen? Dan ben je bij rijschool 123Volgas aan het juiste adres. Of beter gezegd: aan jouw eigen adres, want we komen je gewoon thuis ophalen. Voordat je aan je lessen begint, maken we samen een inschatting van het aantal lessen dat je nodig hebt. Dan weet je direct waar je aan toe bent, wel zo prettig. Tegelijkertijd kun je met je instructeur bespreken welke tijden en dagen jou het beste passen.

Onze ervaren instructeurs doen er alles aan om jou een vertrouwde en flexibele omgeving te bieden, zodat jij je kunt focussen wat belangrijk is; het halen van je rijbewijs.

Rijschool Hoogezand

Een rijschool in Marum met heldere en goedkope tarieven

Een goede prijs en kwaliteit zijn bij rijschool 123Volgas enorm belangrijk. We zijn graag helder over onze prijzen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Bij 123Volgas kun je voor een pakket kiezen of voor losse rijlessen. Een autorijles of motorrijles kost altijd €39,50,- per uur. Zo is er al een pakket met 16 rijlessen voor maar €349,- en voor ons goedkoopste voordeelpakket betaal je €899,-. Beide pakketten zijn inclusief 1 theorie opleiding online en het praktijk examen.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Van losse lessen tot spoedcursus

Bij 123Volgas rijschool in Marum les je in 2 blokken van 60 minuten. Tussendoor heb je een pauze van minimaal 15 minuten. Het fijne hiervan is dat je nooit iemand naar huis hoeft te brengen en de complete rijles bezig bent met oefenen.

Ben jij een snelle jelle? Dan kun je kiezen voor een spoedcursus. Bij 123Volgas heb je altijd dezelfde (leuke en enthousiaste) instructeur, zodat je weet wat/wie je kunt verwachten.

Verkeersschool Groningen

 

Maak kennis met onze rijschool in Marum

Ben je al enthousiast geworden over onze rijschool in Marum? Vraag dan een proefles aan zodat we samen kunnen kijken hoeveel lessen je nodig hebt en of we bij je passen. Is je keuze voor ons gevallen, dan kunnen we gelijk starten met het inplannen van je lessen en examens. Hebben we je al overtuigd? Dan kun je je hier direct inschrijven. Ook wanneer je in een andere plaats in Groningen woont kun je bij ons terecht. 

Voor vragen staan we je graag te woord via (06) 144 090 44, of stuur ons een appje

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.