06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijschool in Roden inschakelen?

Rijschool in Roden nodig voor het behalen van je rijbewijs? Bij onze rijschool kun je geheel op je eigen tempo lessen volgen en je rijbewijs halen. En dat tegen een zeer scherp tarief! Dankzij onze werkwijze heb je altijd en overal inzicht in je rijlessen en vorderingen, bovendien krijg je les van goed opgeleide, ervaren instructeurs die jou ook in de ochtenden, avonduren en zaterdagen les willen geven. Wel zo makkelijk! Benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je meteen een proefles aanvragen bij 123 Volgas? Neem gerust contact op!

Gratis Proefles Direct inschrijven

Rijschool in Roden met een hoge slagingskans

Er bestaan een hoop rijscholen waar je een keuze uit kunt maken, waarschijnlijk ook in jouw omgeving. Onze rijschool in Roden is een veelgekozen optie, omdat wij over een hoge slagingskans en een laag uurtarief beschikken. Maar ook wanneer je er nog niet helemaal uit bent, is dat geen probleem. Je kunt namelijk gewoon een gratis proefles bij ons aanvragen en op deze manier ondervinden of onze rijschool bij je past. Maar er zijn nog meer redenen om voor onze rijschool te kiezen:

 • Altijd en overal inzicht in je rijlessen en vordering met de rijlesplanner;
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
 • Rijles op maat;
 • Hoge slaagkans;
 • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
 • Gratis proef rijles;
 • Profiteren van onze scherpe tarieven;
 • Laag uurtarief;
 • Moderne lesauto
 • Ook lessen in de ochtend- en avonduren en op zaterdag.

Geheel op je eigen tempo

We begrijpen dat het volgen van rijles bij onze rijschool in Roden al spannend zat is. Om die reden geven we jou de mogelijkheid om geheel op eigen tempo rijlessen te volgen. Onze ervaren rij-instructeurs en flexibele werkwijze zorgen ervoor dat je op je eigen tempo door de lesstof heen gaat. En heb je rijangst of faalangst? Dat is voor ons echt geen probleem, de instructeurs zijn er op getraind. Graag zorgen we er op een geduldige en persoonlijke manier voor dat jij je rijbewijs haalt. Hierbij houden we ten alle tijde rekening met je persoonlijke situatie. Maar wanneer je heel snel je rijbewijs wilt halen, is dat ook mogelijk! We bieden namelijk ook een spoedcursus aan.

Scherpe tarieven

Wij vinden het van groot belang dat ook zij die minder te besteden hebben, hun rijbewijs kunnen halen. Om die reden hanteren wij hele scherpe tarieven voor het volgen van rijles. Je kunt een keuze maken uit een voordelig pakket, of kiezen om losse lessen bij ons af te nemen. Je hebt standaard de keuze uit 4 voordeelpakketten. Wist je dat nieuwe leerlingen eenmalig gebruik mogen maken van een speciale aanbieding? Wel zo prettig!

Gratis Proefles Direct inschrijven

Motorrijschool in omgeving van Leek

Wil jij je motorrijbewijs halen en zoek je een geschikte motorrijschool in Groningen? Wij hebben jarenlang goede resultaten behaalt in Leek bij Holmersma als ZZP’er en zijn sinds kort ook werkzaam in Groningen om jou je motorrijbewijs te laten halen! Bij 123volgas ben je aan het goede adres met Klaas Veldman als instructeur.

Motor theoriecursus

Ook motorrijlessen worden gegeven in 2 blokken van 60 minuten. Na de les mag je even 15 minuten pauzeren. Zodoende heb je alle tijd om je motorkleding te verruilen voor je gewone kleding. Omkleden hoeft dus nooit in je eigen lestijd.

Het motorrijbewijs haal je pas als je 3 examens succesvol aflegt: 2 praktijk examens en 1 theorie examen. Mocht je moeite hebben met de theorie, dan bieden wij als een van de weinige motorrijscholen in Groningen de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen. Deze cursus is speciaal gericht op motor theorie-examen categorie A.

Vraag een proefrijles aan bij onze rijschool in Roden

Benoemd naar hoe het is om rijlessen te volgen bij onze rijschool in Roden? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een proefles of om je in te schrijven! Deze les is geheel vrijblijvend, gratis en verplicht je nergens toe.

Je kunt heel gemakkelijk een afspraak met ons maken door te bellen naar 06-14409044, een e-mail te sturen naar 123volgas@gmail.com of je vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. We ontmoeten je graag!

Gratis Proefles Direct inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.