06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijschool in Stadskanaal

Wil jij je aanmelden bij een rijschool in Stadskanaal? Je bent dan van harte welkom bij 123 Volgas. Onze autorijschool is er niet alleen op gericht om jou snel naar je theorie, examen en rijbewijs te leiden. Wij vinden veiligheid en zelfstandigheid net zo belangrijk. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan. Lees onderstaand de reviews van oud-leerlingen die succesvol hun rijbewijs hebben behaald.

Rijschool in Stadskanaal met geduldige rijinstructeurs

123 Volgas is een bekende rijschool in de provincie Groningen. Onze rijschool is flexibel en vertrouwd. Door je rijlessen bij ons te volgen, geniet je van de volgende voordelen:

 • Altijd en overal inzicht in je lessen en vordering met de rijlesplanner;
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
 • Rijopleiding op maat;
 • Hoog slagingspercentage;
 • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
 • Gratis proefles;
 • Profiteer van onze scherpe tarieven;
 • Voordelige rijles pakketten;
 • Laag uurtarief;
 • Moderne lesauto
 • Ook lessen in de ochtend- en avonduren en op zaterdag.

Ben je overtuigd na het lezen van de voordelen die wij je kunnen geven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles. Zo ontdek je of onze rijschool in Stadskanaal bij jou past. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: 06-14409044.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Een fijne autorijschool bij jou in de buurt

Je hebt (waarschijnlijk) veel rijlessen nodig om je rijbewijs te halen. Daarom is het verstandig om een autorijschool te kiezen die bij jou in de buurt zit. Dat scheelt tijd en gedoe. Je krijgt een enthousiaste en ervaren rijinstructeur toegewezen die jou het gehele rijles-traject zal begeleiden. Bij onze rijschool in Stadskanaal is het gebruikelijk dat de instructeur de leerling bij zijn of haar huis ophaalt. Dat is wel zo fijn en vertrouwd.

Samen met je instructeur bepaal je wanneer de rijlessen worden gepland. Wil jij liever ’s ochtends lessen, in de middag of heb je pas in de avonduren tijd? Ook op zaterdag kun je bij ons lessen.

Rijschool in Veendam

Maak de juiste keuze

Maar het allerbelangrijkste bij het maken van de juiste keuze is dat een rijschool in Stadskanaal bij je moet passen. Want jij moet er samen met je autorijschool en instructeur voor zorgen dat je jouw rijbewijs met een goed gevoel haalt. Van onnodige lessen wordt niemand blij, oriënteer je daarom goed op de rijscholen in jouw omgeving. Vraag gerust naar meer informatie over onze rijschool, wij vertellen je graag meer.

Rijopleiding op maat

Ben jij op zoek naar een rijschool in Stadskanaal voor een motor of auto rijopleiding? Wij bieden allebei. We hanteren een flexibele werkwijze, waar we op jouw tempo door de lesstof heen gaan. Wanneer je last hebt van rijangst of faalangst, houden wij daar rekening mee. Onze instructeurs zijn geduldig en vriendelijk.

Voordelige lespakketten

Je kunt bij ons kiezen uit losse lessen afnemen of een voordelig lespakket kopen. We hebben standaard 2 voordeelpakketten en een aanbieding voor nieuwe leerlingen. Voordeelpakket A bestaat uit 15 rijlessen, voordeelpakket B bestaat uit 25 rijlessen. Elke rijles duurt ongeveer 60 minuten. Welk pakket je ook afneemt, je profiteert altijd van onze zeer scherpe tarieven. Bekijk de tarieven op de website.

Meer rijscholen in regio Groningen

Met onze rijschool zijn we actief in heel de provincie Groningen. Heb jij vrienden wonen in andere gemeentes in Groningen, bijvoorbeeld in Hoogezand, Eemsmond of Roden? En zijn zij op zoek naar een goede rijschool bij hun in de buurt. Ook zij kunnen dan bij 123 Volgas komen lessen.

Meld je aan voor onze rijschool in Stadskanaal

Is het de hoogste tijd dat je leert hoe je een auto moet besturen? Schrijf je dan in bij onze autorijschool in Stadskanaal. Onze ervaren, vriendelijke en geduldige rijinstructeurs begeleiden je graag snel en veilig de weg op. Vraag nu een gratis proefles aan! Wil je meer informatie ontvangen, bijvoorbeeld over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.