06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijschool in Stadskanaal

Wil jij je aanmelden bij een rijschool in Stadskanaal? Je bent dan van harte welkom bij 123volgas.nl. Onze autorijschool is er niet alleen op gericht om jou snel naar je theorie, examen en rijbewijs te leiden. Wij vinden veiligheid en zelfstandigheid net zo belangrijk. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan.

Rijschool in Stadskanaal met geduldige rijinstructeurs

 • Altijd en overal inzicht in je lessen en vordering met de rijlesplanner;
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
 • Rijopleiding op maat;
 • Hoog slagingspercentage;
 • Goed opgeleide, geduldige en ervaren instructeurs;
 • Gratis proefles;
 • Profiteer van onze scherpe tarieven;
 • Voordelige rijles pakketten;
 • Laag uurtarief;
 • Moderne lesauto
 • Ook lessen in de ochtend- en avonduren en op zaterdag.

Ben je overtuigd na het lezen van de voordelen die wij je kunnen geven? Schrijf je dan in voor een gratis proefles. Zo ontdek je of onze rijschool in Stadskanaal bij jou past. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis Proefles Direct inschrijven

Een autorijschool bij jou in de buurt

Je hebt veel rijlessen nodig om je rijbewijs te halen. Daarom is het verstandig om een autorijschool te kiezen die bij jou in de buurt zit. Dat scheelt tijd en gedoe. Bij onze rijschool in Stadskanaal is het gebruikelijk dat de rijinstructeur de leerling bij zijn of haar huis ophaalt.

Rijschool in Veendam

Maak de juiste keuze

Maar het allerbelangrijkste is dat een rijschool in Stadskanaal bij je past. Want jij moet er samen met je autorijschool en rijinstructeur voor zorgen dat je je rijbewijs met een goed gevoel haalt. Van onnodige lessen wordt niemand blij, oriënteer je daarom goed op de rijscholen in jouw omgeving.

Meld je aan voor onze rijschool in Stadskanaal

Is het de hoogste tijd dat je leert hoe je een auto moet besturen? Schrijf je dan in bij onze autorijschool in Stadskanaal. Onze ervaren, vriendelijke en geduldige rijinstructeurs begeleiden je graag snel en veilig de weg op. Vraag nu een gratis proefles aan!

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.