06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Spoedcursus rijbewijs Groningen bij 123 Volgas

Zoek je een rijschool waar je met een spoedcursus je rijbewijs in Groningen kunt halen? Maak dan kennis met 123Volgas, dé rijschool van Groningen en omgeving. Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan een rijbewijs helpen.

Snel je rijbewijs halen in Groningen

Hoe sneller jij je rijbewijs hebt, hoe minder geld je uiteindelijk kwijt bent. Bij ons kun je dus snel je rijbewijs halen tegen lage kosten. Wij geven rijlessen die 120 minuten duren, in plaats van slechts 60 minuten. Door langer achter elkaar te rijden doe jij sneller ervaring op en kun jij met spoed de rijlessen in Groningen volgen.

Je rijbewijs halen was nog nooit zo makkelijk! Wil je een gratis proefles volgen? Neem dan gerust contact op!

Wij halen je thuis op

Een spoedcursus om je rijbewijs in Groningen te halen is het makkelijkst met een rijschool die bij jou in de buurt zit. Dat is voor ons geen probleem, want wij komen je thuis ophalen. Een rijschool moet daarnaast goed bij je passen, want jij moet er samen met je rijschool voor zorgen dat jij met een goed gevoel je rijbewijs kunt halen.

Voordelen van 123 Volgas

Omdat je je goed dient te oriënteren naar een rijschool in je zoektocht naar het juiste rijlespakket in Groningen hebben wij de voordelen van 123Volgas voor je op een rijtje gezet:

  • Een laag tarief per uur;
  • Profiteren van onze voordeelpakketten;
  • Gratis proefles;
  • Intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt;
  • Flexibel en vertrouwd;
  • Ook ’s avonds mogelijk;
  • Ook zaterdags mogelijk;

Over onze rijschool

123Volgas is gevestigd in Finsterwolde  en verzorgt rijlessen overal in de provincie Groningen. Onze rijschool is klein maar modern, flexibel en vertrouwd. We hebben lage overheadkosten en kunnen daarom een goedkope spoedcursus aanbieden om je rijbewijs  te halen in Groningen.

We vinden het belangrijk dat jij op je gemak je rijbewijs kunt halen. Daarom stellen we de spoed rijlessen op jou af. Zo kun jij met een goed gevoel ons rijlespakket te Groningen volgen!

Rijschool Groningen

Ja, ik wil met een spoedcursus mijn rijbewijs in Groningen halen!

Wil je een intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of het volgen van een spoedcursus om je rijbewijs in Groningen te halen bij onze rijschool jou bevalt? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 144 090 44, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.