06 1440 9044 06 1440 9044

Met een spoedcursus je rijbewijs in Groningen halen?

Ben jij op zoek naar een rijschool waar je met een spoedcursus je rijbewijs in Groningen kunt halen? Maak dan kennis met 123Volgas, dé rijschool van Groningen en omgeving. Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan een rijbewijs te helpen. Hoe sneller jij je rijbewijs hebt, hoe minder geld je uiteindelijk kwijt bent. Bij ons kun je dus snel je rijbewijs halen tegen lage kosten. Wij geven rijlessen die 120 minuten duren, in plaats van slechts 60 minuten. Door langer achter elkaar te rijden doe jij sneller ervaring op en kun jij met spoed de rijlessen in Groningen volgen. Je rijbewijs halen in Groningen was nog nooit zo makkelijk! Wil je een gratis proefles volgen? Neem dan gerust contact op!

Waarom je rijbewijs halen in Groningen met 123Volgas?

Het volgen van een spoedcursus om je rijbewijs in Groningen te halen is het makkelijkst met een rijschool die bij jou in de buurt zit. Dat is voor ons geen probleem, want wij komen je in Winschoten ophalen. Een rijschool moet daarnaast goed bij je passen, want jij moet er samen met je rijschool voor zorgen dat jij met een goed gevoel je rijbewijs kunt halen in Groningen. Omdat je je goed dient te oriënteren naar een rijschool in je zoektocht naar het juiste rijlespakket in Groningen hebben wij de voordelen van 123Volgas voor je op een rijtje gezet:

  • Een laag tarief per uur;
  • Profiteren van onze voordeelpakketten;
  • Gratis proefles;
  • Intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt;
  • Flexibel en vertrouwd;
  • Ook ’s avonds mogelijk;
  • Ook zaterdags mogelijk;


Over 123Volgas

123Volgas is een in Finsterwolde gevestigde rijschool en verzorgt rijlessen overal in de provincie Groningen. We bieden ook de mogelijkheid tot een spoedcursus rijbewijs halen in Groningen. Onze rijschool is klein maar modern, flexibel en vertrouwd. We hebben lage overheadkosten en kunnen daarom een goedkope spoedcursus rijbewijs halen te Groningen aanbieden. Omdat we het belangrijk vinden dat jij wel op je gemak je rijbewijs kunt halen in Groningen stellen we de spoed rijlessen te Groningen wel op jou af. Zo kun jij met een goed gevoel ons rijlespakket te Groningen volgen!

Rijschool Groningen

Ja, ik wil met een spoedcursus mijn rijbewijs in Groningen halen!

Wil je een intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of het volgen van een spoedcursus om je rijbewijs in Groningen te halen bij onze rijschool jou bevalt? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 144 090 44, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website.

Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Contact Direct inschrijven

Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Naam*

E-mail*

Telefoon Nummer(optioneel)

Bericht*

Captcha*: captcha