06 1440 9044 06 1440 9044

Autorijbewijs halen? Begin nu!

Beter en goedkoper vind je het niet in Groningen.

Wij geven rijlessen van 2 blokken van 60 minuten achter elkaar. Zodat je ruim de tijd krijgt om het aangeleerde te oefenen. Na iedere les hebben wij een pauze van minimaal 15 minuten. Zodoende hoef je nooit een andere leerling op te halen of weg te brengen. En worden dus de volle 120 minuten aan autorijles besteed. Ook is het wel prettig dat je bij 123 Volgas altijd les krijgt van dezelfde instructeur.

Onze diensten

Bij onze autorijschool begrijpen we hoe belangrijk het is om veilig en zelfverzekerd achter het stuur te zitten. Ons team van ervaren en gediplomeerde instructeurs staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar het behalen van je rijbewijs. Met een bewezen reputatie van het maken van geweldige chauffeurs, bieden we allerlei lessen en pakketten die speciaal op jou zijn afgestemd. We zetten de verschillende diensten even voor je op een rijtje. Zit je in een andere situatie of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

1. Rijlessen voor beginners

Als je nog nooit hebt gereden, zijn onze rijlessen voor beginners perfect voor jou. We beginnen met de basis en werken stap voor stap aan je vertrouwen op de weg. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het leren autorijden.

2. Opfriscursussen

Misschien heb je al een rijbewijs, maar voel je je niet zeker genoeg op de weg. Onze opfriscursussen zijn ontworpen om je rijvaardigheid te verbeteren en je vertrouwen te herstellen, zelfs als je lange tijd niet hebt gereden.

3. Spoedcursussen

Heb je haast om je rijbewijs te halen? Onze spoedcursussen zijn ideaal voor mensen met strakke schema’s. We bieden intensieve trainingssessies om je snel en efficiënt voor te bereiden op het rijexamen.

4. Rijlessen voor gevorderden

Voor degenen die hun rijvaardigheid naar een hoger niveau willen tillen, bieden wij geavanceerde rijlessen. Leer defensief rijden, navigeren door druk stadsverkeer en krijg inzicht in complexe verkeerssituaties.

Wacht niet langer om je droom van autorijden te verwezenlijken. Neem vandaag nog contact op met onze rijschool om je eerste les te plannen. We zijn er om jou te helpen, ongeacht je niveau of achtergrond. Vertrouw op ons om je de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die je nodig hebt om veilig en verantwoordelijk op de weg te rijden.

Bij 123Volgas geloven we in jouw succes op de weg!

Gratis proefles aanvragen

Informatie

Wij geven 6 dagen per week auto / motor rijles. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond!

Hoe kan je auto / motor opleiding er dan uitzien:
1. Auto- en Motortheorie via iTheorie
(online oefenen met de stof en examens)
2. Voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen)
3. Verkeersdeelneming het rijden zelf)

Wat zit er nog meer in de opleiding?

> Digitale instructie kaart
> Rijlesplanner
> Een goede prijs / kwaliteit verhouding
> Rijopleiding volgens een modern stappenplan
> Een hoge slaagkans
> Goed opgeleide, gediplomeerde, geduldige,
aardige en ervaren instructeurs.

Kennismakingsles is bij ons GRATIS!

Voor meer informatie kijk op kennismakings of op intake. Mocht je er op deze website niet uitkomen? Mail ons dan en wij helpen je graag verder.

Auto / Motor rijschool 123volgas
Email: 123volgas@gmail.com
Telefoon: 06 252 745 17 (sms mogelijk)
Whatsapp: 06 144 090 44