06 1440 9044 06 1440 9044 Gratis proefles aanvragen
5/5
Klaas is iemand die veel geduld bij mij heeft gehad! En ook is hij in voor een lolletje fijne rijlessen gehad en zeker veel geleerd. Super bedankt^^ & ben blij dat ik dankzij jou geslaagd ben.
5/5
klaas is echt iemand waarbij je jezelf op je gemak voelt  heb laatst mn proefles gehad ga nu verder lessen met een goed gevoel
5/5
Super leuke lessen gehad, vandaag geslaagd voor A2 en heb er zeker geen spijt van gehad om bij 123volgas te gaan lessen!
5/5
Super leuke goede en gezellige rijlesssen gehad! Helemaal TOP!!
5/5
Super leuke lessen gehad! Nu nog even slagen
5/5
Zoek je een kwalitatief goede rijschool in de omgeving van Winschoten en Groningen-stad? Wat mij betreft is '1-2-3 Volgas' een dikke aanrader. Klaas, bedankt!
5/5
Vooraf altijd spannend waar je terecht komt. Maar dat is bij Klaas snel verdwenen. Hij is altijd opgewekt en in voor een gezellig praatje, waardoor je direct op je gemak bent. Klaas, bedankt voor de fijne, goede en gezellige lessen!;
5/5
Klaas is echt een topper!! Ik heb zoveel plezier gehad en zoveel geleerd!! Echt een aanrader!!

Rijschool Winschoten: snel je rijbewijs halen

Zoek je de beste rijschool in Winschoten? Dan ben je bij 123Volgas aan het juiste adres! Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan een rijbewijs helpen.

Goedkope rijschool in Winschoten

Hoe sneller jij je rijbewijs hebt, hoe minder geld je uiteindelijk kwijt bent. Onze goedkope rijschool wil jou daarom op de meest efficiënte wijze leren autorijden. Daarom geven we altijd rijlessen die twee keer 60 minuten uur duren. Zo heb je per rijles meer tijd dan gemiddeld om de auto te leren besturen en verkeersinzicht te krijgen.

Verkeersveiligheid staat bovenaan

Omdat we bij onze rijschool het belang van verkeersveiligheid als geen ander snappen hanteren we wel een pauze van een kwartier tussen de rijles door, zodat jij altijd fris in de auto zit. Voor een optimale ervaring krijg je altijd les van dezelfde rijinstructeur.

Dé moderne auto/motor rijschool van Groningen. Flexibel en vertrouwd. Dankzij onze lage overhead kosten zijn wij niet duur!

Gratis proefles volgen?

Tijdens de proefles maken we kennis met elkaar. Ook maakt de instructeur een inschatting van jouw rijvaardigheden. Op basis daarvan kan hij een schatting maken van de hoeveelheid lessen die je ongeveer nodig hebt. Dan weet je meteen waar je aan toe bent!

Wil je meer weten over de beste rijschool in Winschoten of een gratis proefles volgen? Neem dan contact op! Voor meer informatie kun je altijd bellen naar 06 1440 9044. Wij staan je graag te woord!

Profiteer van aantrekkelijke voordeelpakketten

Als je rijles wil volgen is het belangrijk om te kiezen voor een rijschool die bij je in de buurt zit. Dat is alvast geen probleem, want wij komen je thuis ophalen.

Een rijschool moet daarnaast goed bij je passen, want je moet er samen voor zorgen dat je je rijbewijs met een goed gevoel haalt. Onnodige lessen wordt niemand blij van, oriënteer je daarom goed op de rijscholen.

De voordelen van 123 Volgas

  • Een laag tarief per uur;
  • Profiteren van onze voordeelpakketten;
  • Gratis proefles;
  • Intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt;
  • Flexibel en vertrouwd;
  • Ook ’s avonds mogelijk;
  • Ook zaterdags mogelijk;

Op je eigen tempo de lesstof door

123Volgas is gevestigd in Finsterwolde. Wij verzorgen rijlessen in héél Groningen en kunnen dus ook jouw rijschool in Winschoten zijn. We vinden het belangrijk dat je op je gemak en in je eigen tempo door de lesstof heen kunt komen. Daarom zorgen we altijd dat de rijlessen die je bij ons volgt op jou zijn afgestemd.

Wij zijn een kleine maar moderne auto- en motorrijschool. Dat maakt het volgen van rijlessen bij ons flexibel en vertrouwd. Omdat we slechts beperkte overheadkosten hebben zijn we tevens een goedkope rijschool.

Met spoed je rijbewijs halen?

Echter is het ook mogelijk om bij ons je rijbewijs met spoed te halen. Wij bieden je de mogelijkheid om losse lessen te volgen, of voor een lespakket te kiezen.

Je kan op eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat.

Actief als rijschool in héél Groningen

Rijschool 123 Volgas verzorgt rijlessen overal in de provincie Groningen. Woon jij in een van de volgende gemeenten: Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand – Sappemeer, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde of Winschoten? Dan helpen wij jou graag met het halen van je rijbewijs.

Meld je aan bij onze rijschool in Winschoten!

Wil je een intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Winschoten jou bevalt? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06 144 090 44, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen.

Wil je je gelijk aanmelden voor rijlessen? Klik dan op de volgende link: inschrijven.

Rijschool Winschoten

Plan een gratis proefles bij onze rijschool in Winschoten!

Wil je een intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Winschoten jou bevalt? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 06 144 090 44, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen.
Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Gratis Proefles Direct inschrijven

Heb je een vraag?

Vul onderstaand formulier in en 123 Volgas neemt zo spoedig mogelijk contact op.