06 1440 9044 06 1440 9044

Je rijbewijs halen met onze rijschool in Winschoten

Ben je op zoek naar de beste rijschool in Winschoten? Dan ben je bij 123Volgas aan het juiste adres! Wij hebben slechts één doel voor ogen: jou eenvoudig, betaalbaar en snel aan een rijbewijs te helpen. Hoe sneller jij je rijbewijs hebt, hoe minder geld je uiteindelijk kwijt bent. Onze goedkope rijschool in Winschoten wil jou daarom op de meest efficiënte wijze leren autorijden. Daarom geven we altijd rijlessen die twee uur duren. Zo heb je per rijles meer tijd dan gemiddeld om de auto te leren besturen en verkeersinzicht te krijgen. Omdat we bij onze rijschool het belang van verkeersveiligheid als geen ander snappen hanteren we wel een pauze van een kwartiertje tussen de rijles door, zodat jij altijd fris in de auto zit. Voor een optimale ervaring krijg je altijd les van dezelfde rijinstructeur. Wil je meer weten over de beste rijschool in Winschoten of een gratis proefles volgen? Neem dan eens contact met ons op!

Waarom kiezen voor 123Volgas?

Als jij in Winschoten of omgeving rijles wil volgen is het belangrijk om te kiezen voor een rijschool te Winschoten die bij je in de buurt zit. Dat is alvast geen probleem, want wij komen je in Winschoten ophalen. Een rijschool in Winschoten moet daarnaast goed bij je passen, want jij moet er samen met je rijschool voor zorgen dat je je rijbewijs met een goed gevoel haalt. Onnodige lessen wordt niemand blij van, oriënteer je daarom goed op de rijscholen. De voordelen van 123 Volgas:

  • Een laag tarief per uur;
  • Profiteren van onze voordeelpakketten;
  • Gratis proefles;
  • Intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt;
  • Flexibel en vertrouwd;
  • Ook ’s avonds mogelijk;
  • Ook zaterdags mogelijk;

Over 123Volgas

123Volgas is een rijschool gevestigd in Finsterwolde. Wij verzorgen rijlessen in de hele omgeving en kunnen dus ook jouw rijschool te Winschoten zijn. Ook geven we rijlessen in de rest van de provincie Groningen. Wij zijn een kleine maar moderne auto- en motorrijschool te Winschoten. Dat maakt het volgen van rijlessen bij ons flexibel en vertrouwd. Omdat we slechts beperkte overheadkosten hebben zijn we tevens een goedkope rijschool in Winschoten. We vinden het belangrijk dat je op je gemak en in je eigen tempo door de lesstof heen kunt komen. Daarom zorgen we altijd dat de rijlessen die je bij ons volgt op jou zijn afgesteld. Echter is het ook mogelijk om bij ons je rijbewijs met spoed te halen. Wij bieden je de mogelijkheid om losse lessen te volgen, of voor een lespakket te kiezen.

Rijschool Winschoten

Probeer gratis een proefles uit bij onze rijschool te Winschoten!

Wil je een intake les om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt? Of wil je een gratis proefles om te kijken of onze rijschool in Winschoten jou bevalt? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op
06 144 090 44, een e-mail sturen of het contactformulier op onze website invullen.
Button-neem-contact-op    Button-direct-inschrijven

Contact Direct inschrijven

Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Naam*

E-mail*

Telefoon Nummer(optioneel)

Bericht*

Captcha*: captcha