06 1440 9044 06 1440 9044

Autorijschool Groningen, wie zijn wij?

Wij zijn een kleine en moderne autorijschool in Groningen. Ook voor motor rijlessen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn flexibel en vertrouwd. Dankzij onze lage overhead-kosten zijn wij niet duur, en kun je altijd een scherpe prijs verwachten. Wil je bij ons komen lessen of heb je misschien vragen voordat je begint? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Rijschool in Veendam

Rijbewijs op jouw tempo, flexibel en persoonlijk

Bij ons kun je in je eigen tempo door de lesstof heen. Wij maken voor jou graag een rijopleiding op maat. Zowel voor autorijles als motorrijles, maar ook voor de theorieles. Met spoed je rijbewijs halen is bij ons ook mogelijk. Bij 123 Volgas bieden we rijlessen aan op zaterdag en zondag.

Jouw rijbewijs avontuur: kies voor Rijschool Groningen 123Volgas

Bij Rijschool Groningen 123 Volgas bieden we diverse opties voor jouw rijopleiding. Wil je schakelen of liever in een automaat rijden? Met onze flexibele lestijden en ervaren instructeurs ben je verzekerd van hoogwaardige rijlessen. Zoek je een goedkope rijschool in Groningen? Onze tarieven zijn scherp. Voor kwaliteit en betaalbaarheid ben je bij ons aan het juiste adres, zoals blijkt uit ons hoog slagingspercentage. Zoek niet verder naar de beste rijschool in Groningen. Naast kwaliteit, leveren we ervaring en succes. Start vandaag nog jouw rijopleiding bij 123 Volgas!

Waar lessen wij?

Wij geven auto/motor rijlessen in bijna de gehele provincie Groningen en wel in de volgende gemeenten: Appingedam, Bedum, Bellingwolde, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Loppersum, De Marne, Marum, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Vlagtwedde en Winschoten.

Bij ons kun je terecht voor

  • 1 Autotheorie motortheorie via-itheorie (online oefenen met de stof en examens)
  • 2 Voertuigbeheersing (bijzondere verrichtingen)
  • 3 Verkeersdeelneming (het rijden)
  • Digitale instructie kaart (Die je thuis kunt inzien)
  • Rijlesplanner (Online je afspraken inzien, je vorderingen volgen)
  • Een rij-opleiding volgens een modern stappenplan (“systematisch werken”)
  • Een goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Goed opgeleide, gediplomeerde, geduldige, aardige en ervaren instructeurs
  • Rijles in een fijne nieuwe auto